De ZON Groep


Infraroodpanelen
Off-grid
Verwarming
Warmtepomp
Zonneboiler
Zonnepanelen

Adres

Postkoets 7
3897 AK Zeewolde

Ga naar website

Over De Zon Groep

De wereld een beetje mooier maken voor nu en voor de toekomst, dát is duurzaamheid. Zuiniger omgaan met energie is daar een belangrijk onderdeel van. De Zon Groep draagt daar graag een steentje aan bij door zonne-energie voor iedereen beschikbaar te maken. 

Creatief met energie

Steeds meer mensen willen zuiniger omgaan met energie en op een duurzamere manier energie opwekken. Met een bouwkundige achtergrond en kennis van energiesystemen kan De Zon Groep je helpen om zuinig en duurzaam te leven. Uiteraard mét de kwaliteit en het comfort dat je gewend bent! De Zon Groep levert en installeert hiervoor verschillende alternatieve energie systemen, zoals: zonnepanelen, zonneboilers, heatpumps, infraroodverwarmingspanelen, pellet-kachels, LED verlichting en auto-oplaadpunten.

De Zon Groep kiest voor duurzaamheid

Al sinds de oprichting in 2012 streeft De Zon Groep er naar om, samen met de klant, verantwoorde keuzes te maken op het gebied van energie. Keuzes die duurzaam zijn, zodat de omgeving er iets voor terugkrijgt, en keuzes die zorgen voor een besparing van grondstoffen én kosten. Daarbij maken ze ook bewuste keuzes op het gebied van fabrikanten en leveranciers.

Neem voor onafhankelijk advies contact op met het Energieloket