Doe mee en ontdek je lekje!

Benieuwd waar energie onnodig verspild wordt thuis? Doe mee aan de actie “Ontdek je lekje” en leen twee weken lang een energiemeter om thuis in kaart te brengen welke apparaten onverwacht veel stroom gebruiken of juist meevallers zitten.

Met de bewustwordingscampagne ‘Ontdek je lekje’ daagt het Energieloket Flevoland huurders en woningeigenaren uit om het energielek in hun woning op te sporen en deze ervaring te delen.

Ook Flevolandse wethouders en VIP’s uit verschillende gemeenten doen aan de actie mee. Gewapend met een energiemeter meten deelnemers real time het energiegebruik.

Waar zit jouw lekje? Speur mee en ga twee weken met de energiemeter op reis in je eigen huis. Lekjes ontdekken levert besparing én geld op.

Na deze twee weken nemen we contact met je op en horen we graag jouw verhaal over de reis naar lekjes in je woning. We delen je verhaal dan graag met anderen.

Waar kun je de energiemeter halen?
Neem telefonisch contact met ons op, e-mail ons of kom langs bij één van onze Energieloketten bij jou in de buurt en ontdek jouw lekje.