Maatwerk advies

Wooncomfort omhoog, Energierekening omlaag.

Advies op maat voor je woning

Op weg naar energiezuinig wonen
Of naar aardgasvrij wonen
Zeer overzichtelijk en specifiek voor je woning
Met kansrijke verduurzamingsmaatregelen
Kosten, opbrengsten en subsidies

Wil je maatwerkadvies?

Neem contact op met een van onze energiespecialisten bij jouw lokale energieloket!

Bekijk hier ervaringsverhalen

Isoleren

Aardgasloos wonen

Zuinig Stoken

Zonnepanelen

Geen spaargeld? Geen punt!

Financieringen en subsidies maken energiezuinig wonen haalbaar. Uiteraard kost lenen geld, maar bij woningverbetering staat daar wat tegenover. Een investering in betere isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp betekent dat je maandelijkse uitgaven structureel omlaag gaan. In een ideale situatie dalen de woonlasten harder dan het bedrag van de maandelijkse afbetaling. Dat is echt een ander resultaat dan een lening voor je keuken of badkamer. Energieloket Dronten heeft zicht op subsidies en leningen.

Geen pionier? Geen punt!

Talloze Flevolanders gingen je voor. Lees in de bewonersverhalen de tips & trics van woningeigenaren en huurders. Hoewel iedere woning uniek is, lijken ze toch op elkaar. Grote kans dat iemand met jouw type woning uit ongeveer uw bouwjaar je voor is gegaan. Wij delen graag wat diegene heeft gedaan en welke tips dat heeft opgeleverd. Uiteraard hopen we dat je straks ook je ervaringen wilt delen.

Geen eigen woning of geen goed dak? Geen punt!

Is je eigen dak niet geschikt voor zonnepanelen of is het niet uw dak? Wordt dan lid van een Flevolandse energiecoöperatie. Samen energie opwekken door te investeren in Flevolandse wind- of zonneparken. Je kunt zelfs een eigen energiecoöperatie oprichten voor jou en je wijkgenoten!

Geen klusser? Geen punt!

Het Energieloket Dronten kent de experts in de regio. Op onze website staan de installateurs en bouwbedrijven uit de regio geselecteerd op gemeente en specialisme. Drie keer klikken en je hebt de bedrijven die je zoekt op een rijtje. Dat is makkelijk offertes aanvragen, nietwaar? Energieloket Dronten werkt met veel partijen samen, zoals met de Flevolandse gemeenten, de provincie Flevoland en de Flevolandse energiecoöperaties.