Meer weten over duurzaam wonen en leven? Kom dan naar het event Wonen & Leven, een woonbeurs over duurzaam wonen die de gemeente Dronten in een samenwerkingsverband met vele partijen organiseert voor bewoners. Op zaterdag 5 oktober 2019 kunnen Drontenaren tussen 10:00 – 16:00 uur gratis binnen lopen in cultureel centrum en evenementenlocatie De Meerpaal, aan De Rede 80. Omdat energie en duurzaamheid op dit moment voor de woonconsument zeer actuele thema’s zijn, staan er meer dan vijftig standhouders met verschillende expertises op de woonbeurs. Eén daarvan is het energieloket Flevoland, waar u voor algemene informatie én maatadvies over energiezuinig wonen terecht kunt. Door dit evenement komt het reguliere zaterdagspreekuur in het energieloket in Dronten (locaties en openingstijden) te vervallen. Voor informatie over álle standhouders en het volledige programma, zie de website van het evenement.

Kunt u er niet bij zijn? Doorloop dan eens onze online module “verbeter uw inzicht” om te zien hoe u energiezuiniger kunt wonen. Of lees in de bewonersverhalen hoe anderen u voorgingen en dat ervaren. Wilt u op de hoogte blijven over energienieuws en andere zaken? Meld u zich dan aan op de nieuwsbrief. Het Energieloket Flevoland is te vinden op Facebook en Twitter.

Wat kunt u tijdens het event verwachten?

  • WOONBEURS: makelaars en projectontwikkelaars. Zij informeren u over zowel de mogelijkheden binnen de bestaande markt als over de nieuwste woningbouwplannen.
  • ENERGIEMARKT: veel energie-initiatieven, gemeenten en aanbieders zijn actief om duurzaam wonen mogelijk te maken. Op de Energiemarkt treft u een grote verscheidenheid aan ondernemers om uw woning te verduurzamen.
  • LUSTRUMBEURS BEWUST DRONTEN: Wil je bewuster, gezonder en duurzamer leven? Diverse ondernemers aangesloten bij Bewust Dronten laten je kennismaken met alles op het gebied van persoonlijke groei, duurzaamheid, gezondheid en welzijn.
  • FAIRTRADE – DUURZAAM DOEN DRONTEN: tijdens het event presenteren zij samen met Duurzaam Doen Dronten en het NMFF een gratis te bezoeken programma van lezingen aan op het Serviceplein.
  • KIDSPLEIN: tijdens het event worden de jonge bezoekers niet vergeten! We hebben speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar een prachtig kidsplein. En daar is van alles te doen!

Meer informatie: www.eventwonenleven.nl