De overheid stimuleert aardgasvrij wonen. Wat zijn de opties? Het Energieloket Flevoland heeft daartoe voor 19 Flevolandse woningen in kaart gebracht welke combinatie van  maatregelen tot een aardgasvrije woning leidt. Heeft u interesse hierin, kom dan langs bij een van de spreekuren van het Energieloket Flevoland. Wij lichten graag de mogelijkheden toe.

Verschillende bedrijven in Flevoland hebben ook de kosten voor het aardgasvrij maken inzichtelijk gemaakt. Volgens een samenwerkingsverband van bedrijven is een voorbeeldwoning uit Lelystad voor ongeveer € 40.000,- energieneutraal te maken, zodat de woning van het aardgas kan worden afgesloten. Eventuele subsidies zoals de ISDE en de teruggave van BTW op zonnepanelen gaan daar nog vanaf.

Energieloket Flevoland helpt!
Wij geven u onafhankelijk advies over mogelijkheden voor het energiezuiniger of zelfs aardgasvrij maken van uw woning. Ook laten wij u graag voorbeelden van woningen uit uw gemeente zien. Mail ([email protected]), bel (0320-253505) of kom langs bij een van de spreekuren bij u in de buurt: