Energieloket Zeewolde roept iedereen op om energiezuinige verlichting te gebruiken. Lever daarom in november jouw oude gloeilamp bij ons in en ontvang een gratis ledlamp. De actie is geldig zolang de voorraad strekt.

Waarom deze actie?
De wintertijd is ingegaan. Het wordt sneller donker buiten en de lampen gaan weer eerder aan. Het Energieloket Zeewolde roept daarom iedereen op om energiezuinige verlichting te gebruiken. We helpen graag een handje mee. Het inleveren van jouw oude gloeilamp in ruil voor een ledlamp kan in het Energieloket Zeewolde in het Ravelijn (voormalige bibliotheek). Het loket is elke woensdag tussen 9:30-12:30 uur en elke vrijdag en zaterdag tussen 14:00-17:00 uur geopend.

Wat kunnen bewoners en ondernemers nog meer halen bij het Energieloket?

  • Onafhankelijk en gratis lichtadvies
  • Informatie over energiebesparing
  • Informatie over het opwekken van duurzame energie
  • Advies over energiezuinig wonen

Wist je dat?
Wist je dat een ledlamp ongeveer 5 Watt per uur gebruikt en een gloeilamp 60 Watt? Je kunt zo maar liefst (bij 5 lampen) €55,- per jaar besparen. Duurzame verlichting is niet alleen energiezuinig, maar ook aangenaam voor de portemonnee.

Duurzame verlichting
De maand november staat in het teken van duurzame verlichting. Dit is een mooi moment om stil te staan bij de keuze van duurzame (feest-) verlichting in en om het huis. Houd onze website in de gaten voor de laatste tips.

*je kunt maximaal 1 gloeilamp voor een ledlamp ruilen per klant