Energie besparen doen we samen is gericht op energiebesparing in woningen. Daardoor verminderen we samen de CO2-uitstoot. De gemeente Urk en het Energieloket Urk helpen u bij het nemen van energiebesparende maatregelen in huis. Gestart wordt met een aantrekkelijke actie! Vanaf juli kunt u gratis energiebespaar-goodies bij het Energieloket Urk ophalen, zolang de voorraad strekt. In de tas zitten onder meer radiatorfolie, tochtstrip, Led-verlichting en waterbesparende opzetstukken voor kranen.

Energie besparen, doen we samen
“Door energie te besparen, ontstaat meer woongenot en het heeft een positief effect op de kosten, zo ontstaat er een win-win situatie!” aldus wethouder Gerrit Post jr. Naast het ophalen van een energiebespaartas, geeft het Energieloket u nog meer tips om energie te besparen. 

Afhalen op afspraak bij Energieloket
U kunt het energiebespaarzakje afhalen bij het Energieloket dat elke week op de woensdagmiddag aanwezig is in het gemeentehuis. Vanwege de coronamaatregelen kan dit alleen op afspraak. U kunt zich aanmelden via deze link, waarna het Energieloket contact opneemt voor een afspraak. 

Bezoek Energieloket Urk op de markt
Het Energieloket is ook aanwezig op de zaterdagmarkt bij het Urkerhard. U krijgt dan een voucher, die u kan inwisselen voor een energiebespaartas. Kom snel, want op is op.

Heeft u een vraag? We helpen u graag: Meer info: www.energieloketflevoland/gemeente/urk