In samenwerking met Gemeente Lelystad en Rabobank Flevoland organiseert Energieke Regio een informatiebijeenkomst over het verduurzamen van uw vastgoed en het vol doen aan de informatieplicht Erkende Maatregelen.

Stichting Energieke Regio Noord Oost Nederland informeert u graag over hoe zij u kunnen helpen bij het verduurzamen van uw bedrijfspand. Zij zetten zich in om u van A tot Z te helpen bij het maken van de juiste keuzes om energie te besparen en te voldoen aan wet- en regelgeving. Het motto van het project is: “Wij helpen u graag te verdienen aan duurzaamheid!”

Namens Gemeente Lelystad en Rabobank Flevoland biedt de organisatie u een vrijblijvend intakegesprek aan waarbij één van de Energieke Regio adviseurs bij u op locatie komt. Het intakegesprek creëert inzicht en bewustwording: waar liggen uw behoeftes, wensen en vooral uw kansen?

MijnEML is mede ontwikkeld door Energieke Regio om ondernemers en vastgoedeigenaren te helpen bij het voldoen aan de informatieplicht. De Erkende Maatregelen moeten worden geregistreerd en gemeld bij de Rijksdienst voor ondernemingen (RVO) indien uw organisatie meer dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 aardgas per jaar verbruikt. Middels MijnEML kunt u met of zonder assistentie bij u op locatie eenvoudig rapporteren aan RVO, een begroting en actielijst voor eigen gebruik opmaken en een Plan van Aanpak voor uw omgevingsdienst opstellen.

De informatiebijeenkomst is op woensdag 18 september op het Gemeentehuis te Lelystad van 09:00 tot 11:00 uur. Aanmelden kan via [email protected] of (085) 273 63 28. Er wordt een maximale deelname gehanteerd.

Speciaal voor ondernemers in Lelystad biedt de organisatie een MijnEML Kortingscode aan:

ER021-LELY-0819

Grootverbruik aansluiting? Groot dak? Nieuwe SDE ronde start op 4 november 2019. In verband met beschikbaarheid op het net: Wees er op tijd bij! Wij kunnen SDE subsidie voor u aanvragen, neem contact met ons op.

Deze korting geeft u € 50,00 korting op één van de MijnEML pakketten via www.mijneml.nl en is geldig tot 30 september 2019.

Heeft u vragen of wilt u voor woensdag 18 september al een intakegesprek inplannen? Neem dan contact op met Energieke Regio Noord Oost Nederland op [email protected] of (085) 273 63 28.
Meer informatie vindt u op www.energiekeregio.nl.