Waarom is een woning met isolatieglas koeler in de zomer? Dat komt door een transparante coating aan de binnenkant van het glas. Dat is extra isolerend in de winter en zonwerend in de zomer. Precies daarom geeft het Energieloket Flevoland isolatieglas weg als prijs voor de tweede opdracht in de zomeractie “win een Zon-Make-Over”.  Meedoen?

Breng voor 11 augustus een ode aan zonne-energie. Invulling staat vrij, gebruik uw creativiteit. Delen kan via sociale media (@energieloketflevoland) of e-mail: [email protected] 

Deze deelprijs is een tussenfase richting de uiteindelijk hoofdprijs, een eenmalige obligatie ter waarde van € 3.000 als participatie bij De Groene Reus in het Zonnepark Zuyderzon. “Met deze deelprijs toont het Energieloket aan dat naast duurzaam opwekken óók energiebesparing veel impact heeft,” zegt Vera Dam, directeur van de Natuur en Milieufederatie Flevoland, over de tweede deelprijs.

Alsnog meedingen naar de hoofdprijs? Dat kan! Schrijf u dan snel in en doe mee aan de volgende rondes.

Mocht u willen weten wat isolatieglas voor uw woning zou doen, kunt u op de online tool “verbeter uw inzicht” door lopen of een van de inloopspreekuren van het energieloket bezoeken (locatie en openingstijden).

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag.
Energieloket Flevoland helpt!