Met de Duurzaamheidslening financiert u energiebesparende maatregelen in en aan uw woning. Zo woont u energiezuiniger, comfortabeler én draagt u bij aan een beter milieu. Het Energieloket Flevoland geeft u graag onafhankelijk advies. Zowel kopers als huurders zijn welkom, vooraf een afspraak maken is niet nodig. Iedereen die langs komt ontvangt gratis wintersokken (de actie is geldig zolang de voorraad strekt).

 De gemeente Dronten maakt zich al enige jaren sterk voor duurzaamheid. Het stimuleren van energiebesparende en/of energieopwekkende maatregelen treffen wordt dan ook zeer gestimuleerd. De gemeenteraad heeft daarom een budget beschikbaar gesteld voor het verstrekken van duurzaamheidsleningen aan inwoners van de gemeente Dronten.

Met deze lening kunnen mensen met een eigen woning duurzame en energiebesparende maatregelen treffen. Al meer dan 600 inwoners van de gemeente Dronten maken inmiddels gebruik van deze regeling. De voorwaarden voor de duurzaamheidslening vindt u hier.

Kijkt u voor meer informatie over de duurzaamheidslening gemeente Dronten op de website van Stimuleringsfonds Volkshuisvesting.
Voor meer informatie, bezoek onze website.

Let op! Geld lenen kost geld.