Hoe moet Nederland de energietransitie vormgeven? Bij die vraag staat gastspreker Diederik Samsom stil tijdens het kenniscafé dat de Almeerse energiecoöperatie de Groene Reus houdt in de Nieuwe Bibliotheek te Almere-Stad. Omdat het klimaatdebat nogal wat tongen los maakt, is het belangrijk om in gesprek te blijven. Daarom kunnen geïnteresseerden op zaterdag 8 juni meepraten over dit onderwerp. Voor wie zich via de website van de coöperatie heeft aangemeld, is de toegang voor de inspirerende kennissessie gratis. Ook het Energieloket Flevoland is aanwezig voor advies over energiezuinig wonen.

Energiecoöperatie De Groene Reus is een van onze lidorganisaties en wij zijn enorm content met hun harde werk,” aldus Vera Dam, directeur van de Natuur en Milieufederatie Flevoland. “Zowel met dit kenniscafé áls in de pop-up store in Almere-Buiten maakt de coöperatie op een begrijpelijke manier inzichtelijk wat er gedaan wordt. Bovendien hebben wij al gezien dat de bouw van Zonnepark Zuyderzon Almere serieuze vormen begint aan te nemen.”

Wilt u niet alleen meedenken, maar ook iets doen? Kom dan langs op deze bijeenkomst of bezoek een van de andere spreekuren van het Energieloket Flevoland. Want daar beantwoorden de adviseurs alle vragen over bijvoorbeeld isolatie en zonnepanelen.

Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag.
Energieloket Flevoland helpt!