Wiens huis is binnenkort een stuk energiezuiniger? Prijswinnaar Emile Veld! Als winnaar van een “Led Make-Over voor uw woning” ontving de Lelystedeling van Werkeiland op dinsdagochtend 19 februari een prachtig LED-pakket van DTM Techniek. Deze Urkse ondernemer is een onbetwiste verlichtingsspecialist, waarmee de woning van de winnaar niet alleen energiezuinig en slim verlicht zal zijn, maar vooral ook erg fraai en kleurrijk zal ogen als het buiten donker is.

“Met deze prijs ben ik buitengewoon gelukkig,” aldus Emile Veld, die zijn smartphone ter illustratie ophoudt. “Ik hou erg van gadgets en deze LED-lampen zijn bijzonder fraai. Thuis ga ik natuurlijk meteen aan de slag. Prachtig toch dat straks via een app op mijn telefoon het licht aan gaat als ik thuis kom? Dat is pas thuis komen.”

Ook bezuinigen op uw energierekening door verlichting? Bezoek de website van DTM Techniek en kijk eens hoe u kunt bezuinigen op de verlichtingskosten. Bent u benieuwd hoe er verder bezuinigd kan worden op de energiekosten? Loop eens binnen op de kosteloze spreekuren voor onafhankelijk energiebespaaradvies (locatie en openingstijden van het Energieloket Flevoland). Meedoen met de winteractie “Kies voor warme voeten” kan ook nog. Daarbij kan er € 400 korting op woningisolatie gewonnen worden.