Energie besparen? Doe de check

Energierekening omlaag. Wooncomfort omhoog.

Energiezuiniger en comfortabeler wonen?

Dat kan! Energie besparen verhoogt het comfort in de woning en is ook gelijk verdienen. Want wat niet wordt gebruikt, hoeft niet te worden afgerekend. Besparen kan kosteloos door kleine aanpassingen in het gedrag. Leg jezelf eens langs onze energiebespaarmeetlat en kijk hoe je comfortabeler en energiezuiniger kunt wonen. Wie slim investeert, kan fors besparen op de vaste lasten. Onafhankelijk en gratis advies. Het Energieloket Urk geeft onafhankelijk advies over energiebesparing en over het zelf opwekken van energie aan bewoners en bedrijven. Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag. Energieloket Urk helpt!

Neem contact met ons op.

Kom naar de informatiebijeenkomst

Regelmatig organiseren we informatiebijeenkomsten of excursies energiezuinig wonen. Hoor ervaringen uit eerste hand of doe mee!

Thermocard

Ontdek het zelf met de thermocard en weet binnen enkele minuten of uw woning voldoende geïsoleerd is. Deze kaart is voorzien van een speciale thermometer. Deze kan heel nauwkeurig een temperatuur meten tussen de 12 en 26 graden meten. Wanneer de thermocard met de achterkant tegen de buitenmuur wordt gehouden, meet de kaart binnen een paar seconden de temperatuur van de muur. Wil je een thermocard ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Energiebespaarmeetlat

Energie besparen verhoogt het comfort in de woning en is ook gelijk verdienen. Besparen kan kosteloos door kleine aanpassingen in het gedrag. Leg jezelf eens langs onze energiebespaarmeetlat en kijk hoe je comfortabeler en energiezuiniger kunt wonen. Interesse? Neem dan contact met ons op!

Energiemeter

Energiemeter uitleenservice: waar lekt energie bij jouw thuis? Krijg inzicht en controle over je energieverbruik. Interesse? Neem dan contact met ons op!

 

Warmtescan

Warmtescan advies: waar lekt je woning warmte? Een warmtescan is een thermografische opname van je woning. Inclusief adviesrapport met foto’s waar je woning warmte lekt. Zodra er weer meer ruimte is voor het maken van warmtescans, laten wij dit weten.