Bent u een van de vele Flevolanders die heeft meegedaan aan de zomeractie van het Energieloket Flevoland en De Groene Reus?  Zowel de winnaars van de deelprijzen als de winnaar van de participatie in Zonnepark Zuyderzon met een waarde van € 3.000 worden half november bekend gemaakt. Om kans te maken op deze prijzen moesten deelnemers aan de zomeractie indivudele opdrachten vervullen. Op dit moment is in beraad wie dat het best heeft gedaan en daarmee winnaar van de hoofdprijs wordt. Doel van de actie was aandacht creëren voor Flevolandse participatie in het zonnepark zelf.

“Met de vele inzendingen zijn we heel erg blij,” zegt Vera Dam, directeur van de Natuur en Milieufederatie Flevoland. “Minstens zo fijn is dat er veel draagvlak is voor zonnepark Zuyderzon. De inwoners van Flevoland hebben door hun investeringen laten zien dat er veel vertrouwen in het duurzame park is. Daar willen we onze lidorganisatie De Groene Reus en de andere partners van het samenwerkingsverband van harte mee feliciteren.”

Meer weten over de actie óf het loket? Bezoek de website van het Energieloket Flevoland en klik door naar de pagina van de zomeractie. Wilt u liever geld verdienen door te besparen? Kom dan langs op een van de inloopspreekuren van Energieloket Flevoland (locatie en openingstijden) en krijg een persoonlijk maatadvies. Het loket is ook te volgen op Facebook en Twitter.