NMF Flevoland heeft fleecevestjes gekozen om het warm te houden op warmetruiendag 2019

Team NMF Flevoland in “warmte-uniform”

Vrijdag 15 februari is het ‘Warmetruiendag’, het grootste energie-event van Nederland. Natuur en Milieufederatie Flevoland roept alle bedrijven, gemeenten, scholen, verenigingen en instellingen in Flevoland op om mee te doen. Draai op warmetruiendag de verwarming een graadje terug en bespaar met z’n allen energie.

Want samen maken we het verschil. Wist u dat als we het 1 graad minder warm ‘stoken’, de CO2-uitstoot met 6%verlaagt? Voor de beeldvorming: als héél Nederland aan warmetruiendag meedoet, bespaart dat het jaarverbruik van drie Waddeneilanden.

Delen is leuk! Op Warmetruiendag zetten we een foto van onszelf in warme trui op facebook. Wees ook een dagje “soldaat” van het truienleger en deel ook uw foto met de facebookpagina van @energieloketflevoland. Dat vinden wij dan weer leuk om te zien!

Is een warme trui niet genoeg? Denk dan ook eens aan warme voeten! Daar kunt u zelfs mee winnen, want u maakt kans op € 400 korting op vloerisolatie. De actie loopt tot 17 maart 2019 en de voorwaarden staan vermeld op de speciale warmevoetenactiepagina.

Meer weten over isolatie of energiezuinig wonen? Mail, bel of bezoek het spreekuur van het energieloket (Dronten: De reling 5 / Lelystad: Stadhuisplein 51 / Almere: Stadhuisstraat 18 / Urk: Single 9 / Emmeloord: Harmen Visserplein 5). Hou de actuele openingstijden goed in de gaten. Ook officieel deelnemer worden? Dat kan via www.warmetruiendag.nl, daar staat ook meer info over de dag en het landelijke initiatief.