Win Zon-Make-Over!

Participeer in zonnepark Zuyderzon

Van wie is het zonnetje? Het zonnetje is van wie hem pakt! Het zonnetje schijnt voor alles en iedereen. Daarom organiseert het Energieloket Flevoland in samenwerking met energiecoöperatie De Groene Reus de winactie: win een Zon-Make-Over via een participatie in Zonnepark Zuyderzon

De te winnen prijs
De prijs bestaat uit een eenmalige obligatie met een waarde van € 3.000 die gedurende zeven jaar zal renderen tussen de 4%-7%, afhankelijk van de hoeveelheid zon. Dat staat gelijk aan tien van de in totaal 98.560 zonnepanelen op Zonnepark Zuyderzon. Waarom tien panelen? De opbrengst van die tien panelen wekken de hoeveelheid groene stroom op die een gemiddeld huishouden verbruikt. Verschil is alleen: in dit geval liggen de panelen dus niet op het eigen dak, maar staan ze in Zonnepark Zuyderzon.

Hoe doet u mee?
Iedere bewoner die woont in Flevoland vanaf 18 jaar mag deelnemen. Deelnemen voor de hoofdprijs kan door alle 4 de opdrachten uit te voeren voor 20 september 2019.

Speciale prijs per opdracht
Naast de hoofdprijs is per opdracht ook 1 prijs te winnen. Om kans te maken hierop dient de opdracht voor onderstaande datum te worden ingezonden.

Opdracht 1; van 1 juli tot 21 juli 2019
Opdracht 2; van 22 juli tot 11 augustus 2019
Opdracht 3; van 12 augustus tot 1 september 2019
Opdracht 4; van 2 september tot 20 september 2019

Klik hier voor het wedstrijdregelement

Opdrachten


Opdracht 1 (1 tot 21 juli):
Schrijf u in via dit aanmeldformulier om mee te doen met de actie ‘win een zon make-over’ en deel vervolgens deze pagina op uw sociale media kanaal met als leus: ik doe mee..jij ook? Uiteraard mag u @energieloketflevoland hierin taggen.

Speciale prijs per opdracht
In deze ronde maakt u kans op een regenton inclusief aanleg. Door regenwater op te vangen in een aparte ton, kan drinkwater bespaard worden. Zo verkleint u uw voetafdruk.

Opdracht 2 (22 juli – 11 augustus)
Breng een ode aan zonne-energie. Invulling staat vrij, gebruik uw creativiteit. Delen kan via sociale media (@energieloketflevoland) of e-mail: [email protected] 

Speciale prijs per opdracht
In deze ronde maakt u kans op HR++ Glas. Hiermee bespaart u energiekosten en verhoogt u het comfort in huis. 

Opdracht 3 (12 augustus – 1 september)
De zomer beleef je samen! Waar liggen de kansen voor het samen opwekken van energie in Flevoland? Deel dit via [email protected] met als onderwerp de zomer beleef je samen.

Speciale prijs per opdracht
In deze ronde maakt u kans op vloerisolatie. Hiermee bespaart u energiekosten en verhoogt u het comfort in huis. 

Opdracht 4 (2 september – 20 september)
Breng een bezoek aan het lokale spreekuur van het Energieloket bij uw in de buurt en haal een energieloket goodiebag op. In de goodiebag zit de opdracht.

Speciale prijs per opdracht
In deze ronde maakt u kans op een geïsoleerde voordeur. Hiermee bespaart u energiekosten en verhoogt u het comfort in huis.