Acties

Iedereen kan energie besparen! Goed voor de portemonnee, en goed voor het milieu. In opdracht van de provincie Flevoland en diverse Flevolandse gemeenten helpen we bewoners op weg
bij hun vragen rond verduurzaming, energiebesparing, buurtinitiatieven, subsidies en financieringen.

Energiezuiniger en comfortabeler wonen?

Dat kan! Energie besparen verhoogt het comfort in de woning en is ook gelijk verdienen. Want wat niet wordt gebruikt, hoeft niet te worden afgerekend. Besparen kan kosteloos door kleine aanpassingen in het gedrag. Leg uzelf eens langs onze energiebespaarmeetlat en kijk hoe u comfortabeler en energiezuiniger kunt wonen. Wie slim investeert, kan fors besparen op de vaste lasten. Onafhankelijk en gratis advies. Het Energieloket Flevoland geeft onafhankelijk advies over energiebesparing en over het zelf opwekken van energie aan bewoners en bedrijven. Woonwaarde omhoog, energierekening omlaag. Energieloket Flevoland helpt!

Benieuwd wat jij zelf al kunt doen?
Kijk dan hier welke stappen je kunt gaan nemen.

Doe de Quickscan en ontdek wat jij kunt verbeteren aan jouw woning.

Kom naar de informatiebijeenkomst

Regelmatig organiseren we informatiebijeenkomsten of excursies ‘energiezuinig wonen’. Hoor ervaringen uit eerste hand of doe mee!

Lopende acties

Thermocard

Ontdek het zelf met de thermocard en weet binnen enkele minuten of uw woning voldoende geïsoleerd is. Deze kaart is voorzien van een speciale thermometer. Deze kan heel nauwkeurig een temperatuur meten tussen de 12 en 26 graden meten. Wanneer de thermocard met de achterkant tegen de buitenmuur wordt gehouden, meet de kaart binnen een paar seconden de temperatuur van de muur. Wil je een thermocard ontvangen? Neem dan contact met ons op

Neem contact op

Energiebespaarmeetlat

Energie besparen verhoogt het comfort in de woning en is ook gelijk verdienen. Besparen kan kosteloos door kleine aanpassingen in het gedrag. Leg jezelf eens langs onze energiebespaarmeetlat en kijk hoe je comfortabeler en energiezuiniger kunt wonen.

Neem contact op

Energiemeter

Energiemeter uitleenservice: waar lekt energie bij jouw thuis?
– inzicht en controle over je energieverbruik.

Neem contact op

Warmtescan

Warmtescan advies: waar lekt je woning warmte?
– thermografische opname van je woning.
– adviesrapport met foto’s waar je woning warmte lekt.