Feestelijk én energiezuinig verlichten

De donkere maanden zijn gestart en de feestdagen komen eraan. Binnenkort is het Sint Maarten en ook Sinterklaas is in aantocht. Feestverlichting verschijnt weer in winkels, straten en in woningen. Verlichting hoort bij de donkere dagen. Dat kan sfeervol én energiezuinig. Bezoekers van het spreekuur van het Energieloket Flevoland ontvangen een gratis ledlamp (zo lang de voorraad strekt).

Publicatiedatum: 9 november 2022

Kies voor led!

Sfeervol verlichten kan tegenwoordig heel goed door te kiezen voor energiezuinige lederlichting. De milieu-impact van feestverlichting zit namelijk vooral in het stroomverbruik. Met energiezuinige ledverlichting bespaar je daar flink op. Een snoer met ledlampjes is acht keer zuiniger dan een snoer met gloeilampjes.

 

Tips om veilig en zuiniger te verlichten

Zet feestverlichting binnen en buiten uit als je naar bed gaat of gebruik een timer. Zo gaat het licht automatisch uit en hoef je er niet steeds aan te denken. Zit er een transformator bij de verlichting? Trek dan de stekker uit het stopcontact na het uitzetten. Zo voorkom je sluipverbruik. Kies bij buitenverlichting alleen snoeren die geschikt zijn voor buitengebruik en dus tegen vocht kunnen.

 

 

Gratis én onafhankelijk advies:

Bel (0320-252004 of 0527-633931), mail ([email protected] of chat met ons via www.energieloketflevoland.nl of bezoek een van onze lokale inloopspreekuren.

 

 

Zie voor tijden en locaties: www.energieloketflevoland.nl/contact.

 

Voor actuele acties en activiteiten volg ons op Instagram en Facebook.

 

 

Wooncomfort omhoog, energierekening omlaag.
Energieloket Flevoland helpt!