Ga voor een energiezuinige Sint!

Sinterklaas is weer in het land. En hij is volop bezig met energie besparen. Sint heeft een mooi schoencadeau: haal een gratis brievenbusborstel op tijdens één van de inloopspreekuren van het Energieloket Flevoland. Kijk voor de spreekuurtijden in uw gemeente op: www.energieloketflevoland.nl

Publicatiedatum: 1 december 2022

Veel mensen zullen er niet bij stil staan, maar tijdens het kopen van Sinterklaascadeaus kun je veel energiezuinige keuzes maken.Is speelgoed dat werkt op elektriciteit of batterijen wel echt nodig? En als er dan al batterijen in zitten, ga dan voor oplaadbare batterijen. Omdat je deze batterijen telkens weer gebruikt werk je mee aan een kleinere afvalberg. Geef je een apparaat zonder batterijen. Let er dan goed op dat het apparaat ook helemaal uit kan om sluipverbruik te voorkomen of geef er een doorvoerstekker bij.

Denk ook eens aan een cadeau dat werkt op zonne-energie: er zijn lampjes of opladers en speelgoedauto’s op zonne-energie. Maar ook bouwpakketten waarmee kinderen zelf aan de slag gaan met duurzame energie.

Locaties en tijden: Contact | Energieloket Flevoland

Gratis én onafhankelijk advies:
Bel (0320-252004 of 0527-633931), mail ([email protected] of chat met ons via www.energieloketflevoland.nl.Of bezoek een lokaal inloopspreekuren. Zie voor tijden en locaties: www.energieloketflevoland.nl/contact.

Voor actuele acties en activiteiten volg ons op Instagram en Facebook.

Wooncomfort omhoog, energierekening omlaag.
Energieloket Flevoland helpt!