Haal je gratis LED-lamp en vervang een onzuinige lamp in huis 

Ongeveer 14 procent van je stroomverbruik gaat op aan verlichting. Wanneer je energiezuinig omgaat met verlichting en bewuste keuzes maakt bij de aanschaf van nieuwe verlichting, kun je flink op je energierekening besparen. Bezoek snel een spreekuur van het Energieloket Flevoland en ontvang een gratis LED-lamp zolang de voorraad strekt. Voor het overzicht van de lokale spreekuren zie www.energieloketflevoand.nl . 

Begin klein en bespaar   

Kies jij voor het vervangen van je oude lampen en ga je voor LED verlichting?  Deze actie loopt zolang de voorraad strekt. Wil je graag meer advies over besparingen in jouw woning? Neem dan contact op via ons contactformulier  www.energieloketflevoland.nl/contact of stel je vraag bij het ophalen van de lamp. 

Energieloket Flevoland helpt: onafhankelijk gratis advies    

Bel (0320-252004), mail ([email protected]),  chat met ons via www.energieloketflevoland.nl of bezoek een van onze lokale inloopspreekuren.   

Zie voor tijden en locaties: www.energieloketflevoland.nl/contact. Voor actuele acties en activiteiten volg ons op Instagram en Facebook.    

Wooncomfort omhoog, energierekening omlaag. Energieloket Flevoland helpt!