Hoge energierekening? Check kozijnen en beglazing!

Minder tocht door je ramen? Vervang enkel en dubbel glas door HR++ of triple glas. Je houdt de warmte binnen en het wordt stiller in huis, bespaart aanzienlijk op jouw energierekening en je helpt het klimaat een handje. Maar wanneer vervang je het glas en waardoor? Wat kost het en wat levert het je op? Energieloket Flevoland helpt je verder!

 

Publicatiedatum: 23 maart 2022

HR++ en triple glas…wat is dat?
Het woord zegt het al: enkel glas bestaat uit 1 laag glas en isoleert niet, dubbel glas bestaat uit 2 lagen en isoleert matig. HR++ is dubbel glas met een coating en een isolerend gas tussen de platen, waardoor het heel goed isoleert. Triple glas bestaat uit 3 glasplaten met een coating en isolerend gas waardoor het super goed isoleert. Hoe goed jouw beglazing isoleert kun je eenvoudig checken met een gratis Thermocard van Energieloket Flevoland.

Gratis thermocard
Check jouw woningisolatie en reserveer een gratis Thermocard op bij Energieloket Flevoland, via www.energieloketflevoland.nl/contact!

Energieloket Flevoland helpt
Wilt u meer informatie? Kijk dan online op www.energieloketflevoland.nl U kunt ons bereiken via de chat, mail ([email protected]) en telefoon (0320-252004).

Wilt u op de hoogte blijven van het energienieuws en andere zaken? Meldt u zich dan aan op de nieuwsbrief of volg het loket op Facebook en Twitter.

Wooncomfort omhoog, energierekening omlaag.
Energieloket Flevoland helpt!