Leen een energiemeter en ga aan de slag met sluipverbruik!

Sommige apparaten verbruiken toch energie terwijl ze ‘uit’ oftewel op stand-by staan. Dit heet sluipverbruik. Met een energiemeter ontdek je welke apparaten ongemerkt energie verbruiken. Kom naar het Energieloket voor het lenen van een gratis energiemeter. Voor iedere bezoeker van een spreekuur ligt tevens een gratis ledlamp klaar (zolang de voorraad strekt).

Voorkom sluipverbruik

Sommige apparaten werken niet zonder stand-by stand. Daarom is sluipverbruik niet helemaal te voorkomen. Toch hebben sommige mensen een hoog sluipverbruik zonder dit door te hebben. Bijvoorbeeld omdat de tv, een beeldscherm of de computer nooit helemaal uit staat. Dit is zonde, want je verbruikt deze energie terwijl het niet nodig is. Je voorkomt sluipverbruik door een stekkerdoos te gebruiken met een aan/uit-schakelaar, stand-by killer of een bespaarstekker aan te schaffen.

 

Ga op zoek naar jouw energielek!

Heb jij een hoog sluipverbruik en wil je graag weten hoe dit komt? Leen dan 2 weken een energiemeter bij het Energieloket Flevoland. Met een energiemeter ga je eenvoudig op zoek naar het energielek in jouw huis. Zo kun je jouw energielek opsporen, aanpakken en genieten van een lagere energierekening.

 

 

Energieloket Flevoland helpt: onafhankelijk gratis advies

Bel (0320-252004), mail ([email protected]),  chat met ons via www.energieloketflevoland.nl of bezoek een van onze lokale inloopspreekuren.

Zie voor tijden en locaties: www.energieloketflevoland.nl/contact. Voor actuele acties en activiteiten volg ons op Instagram en Facebook.

 

Wooncomfort omhoog, energierekening omlaag. Energieloket Flevoland helpt!

Titel

Hier kunt u uw tekst plaatsen