Zet de knop om: ISDE-subsidie voor energiezuinig wonenWil jij je woning verduurzamen? Er zijn verschillende manieren om energie te besparen afhankelijk van jouw situatie. Voor woningeigenaren is er bijvoorbeeld de ‘Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing’ (ISDE). Hiermee vraag je subsidie aan voor bijvoorbeeld isolatiemaatregelen of een warmtepomp. Vanaf volgend jaar is het voor eigenaren ook mogelijk om een subsidieaanvraag in te dienen als je na 2 april 2022 één isolatiemaatregel gerealiseerd hebt. In dat geval krijg je tot 15% van de kosten als subsidie terug.

 

Combineer je één isolatiemaatregel met een tweede isolatiemaatregel of een investering in een warmtepomp, zonneboiler of warmtenetaansluiting dan krijg je net als nu tot 30% van de totale kosten als subsidie terug. Vanaf volgend jaar is dat dus ook mogelijk voor één maatregel. Het loont dus de moeite om te checken wat je kunt doen. Meer informatie kunt u krijgen bij Energieloket Flevoland: 0320-253505 of 0527-633931 .

Gratis tochtstrip
Zet nu de knop al om, zoals via tochtstrips. Je kunt nu een gratis tochtstrip bij Energieloket Flevoland aanvragen (zolang de voorraad strekt), via www.energieloketflevoland.nl/contact (kies voor ‘seizoenscampagne’ bij ‘waar gaat je vraag over’).

Woomcomfort omhoog én energierekening omlaag: Energieloket Flevoland helpt  
Wil je meer informatie? Kijk dan op www.energieloketflevoland.nl Je kunt ons bereiken via de chat, mail ([email protected]) en telefoon (0320-252004). Wil je op de hoogte blijven van het energienieuws en andere zaken? Meld je dan aan op de nieuwsbrief of volg het loket op Facebook en Twitter.

Wooncomfort omhoog, energierekening omlaag.
Energieloket Flevoland helpt!