Brrr, het wordt koud: haal de warmte in huis

Brr, het was tijdens de kerst heel koud. Last van koude voeten of tocht in huis? Is de woning goed geïsoleerd? Daar ben je zo achter met de handige gratis Thermocard van het Energieloket Flevoland. Twijfel je over de isolatie van de woning dan is er maar één manier om erachter te komen, namelijk: meten. Je kunt de gratis Thermocard aanvragen bij het Energieloket Flevoland en krijgt deze dan thuisgestuurd. Vraag jouw gratis thermocard aan via het invulfomulier.

Publicatiedatum: 13 januari 2021

Bij het Energieloket Flevoland kun je allerlei tips krijgen voor een zo laag mogelijk energieverbruik. Op verzoek maken we een energie bespaaradvies, zodat je precies kunt zien hoe je via het nemen van kleine maatregelen het energieverbruik omlaag kunt brengen, en wat je dat financieel oplevert.

Met kleine maatregelen kun je het gasverbruik omlaag brengen. Denk aan radiatorfolie, tochtstrips en korter douchen. Energie besparen doen we samen. Bewoners van de gemeente Dronten, Noordoostpolder en Urk kunnen een speciale tegoedbon verzilveren voor gratis energiebesparende producten. Deze actie geldt voor woningeigenaren en huurder.

Gebruik energie slim. Ook bewoners van Zeewolde kunnen een goed gevulde gratis ‘energie bespaarbag’ ophalen bij het Energieloket Zeewolde, zolang de voorraad strekt. Reserveren kan via: www.energieloketflevoland.nl/acties

Wil je aan de slag met grotere stappen, zoals isolatie of een warmtepomp? Ook dan kun je bij het Energieloket terecht voor een gratis en onafhankelijk advies op maat.